Monday, January 4, 2010

Tahniah....

wa dapat msg dari en race
"JBMFC langkah kanan tahun baru nie"

sama seperti pasukan Harimau Malaya yang telah 20 tahun mengidamkan emas sea games..begitu jua la dengan JBM FC..pada 02.01.2010..(rasanya la..hehehehe)...telah berlangsung 1 perlawanan bola padang antara JBM FC menentang _________ dan keputusannya, JBM FC beroleh kemenangan pertama 5 berbalas 3(sila isi tempat kosong)...hahahahahaha

tahniah kepada semua player JBM FC di atas kemenangan pertama tahun nie...
tahun lepas hanyalah pemanas badan dan perlawanan pra-musim...hehehee

kedudukan terkini liga bola kelab2x amatur kawasan klang/shah alam (area bukit badong)
JBM FC mendahului pasukan lain dengan 3 mata pertama..heheeee

diberitakan bahawa sultan bola berkenan untuk menjemput JBM FC menggantikan pasukan harimau muda dalam saingan liga perdana menemani Pasukan penulis..bagi menggantikan pasukan yg masih kebal beraksi di liga utama malaysia..(hahahhhahahahaaraaammmmmmmmmmm)

namum dikhabarkan juga bahawa walaupun telah memecahkan dara kemenangan
para pemain tidaklah seuntung pamain harimau malaya yg telah pun mendapat wang kemenangan 30K...(agak2 en race kalo dapat nak buat apa yer)..heheheee

begitu juga tidak akan ada publisiti murahan di media massa berkenaan pemecahan dara kemenangan JBM FC nie seperti pasukan Harimau Malaya yg mana akan di heboh2x kan sampai bila2x...percayala...weeeeeee

walaupunbagaimana pun, saya pasti semua itu tidak akan melunturkan semangat para pemain kerana apa yg penting adalah kepuasan bermain bersama kawan2x tanpa ada suara2x shebby di luar padang..nak2x lagi menang..perghhhhhhhhh...mmg macam klimaks la katanya...hahahahahaa

blog ini akan sentiasa menunggu untuk d update dengan entry yg gumbira la hendaknya...heheheee

sekali lagi tahniah buat semua pemain...
erk..mcm mana la team lawan 2 bole kalah yer...kuikuikui....=)


KORG MMG HEBAT...

12 comments:

  1. cemerlang gemilang terbilang

    ReplyDelete
  2. tempat kosong tu bambee da
    2 minggu agi macam nak rematch er
    hahaha

    ReplyDelete
  3. 2 week later...
    we get back our striker kan...
    mau 10 - 3 kot....
    hahahaahahaa

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Tahniah dan tahniah lagi....
    sekalung tahniah buat semua pemain..
    ya kita beroleh kemenangan yang pertama-langkah kanan ditahun baru nie..baguihx99

    ReplyDelete
  6. Label x bole blah la... "break the virgin".... kekeke

    ReplyDelete
  7. tahniah geng...akhirnya 3 mata penuh dicapai dgn jayanya...haha

    ReplyDelete
  8. bak kata ajax..MU kalah pon takpe la..janji JBM menang...ekekekeeke

    ReplyDelete
  9. wah dah ada report dr bandela, thanks jup... aku bz la, x sempat...

    mana komen dr tim lawan.. mr senju kite?
    tunggu rematch kat away lak.. hehee... spark x sabo tu hehehhe...

    ReplyDelete
  10. perghhhhhh..ada rematch plak yer...
    rugi beb...adehhhhh

    ReplyDelete
  11. habis dicanang kemenangan JBM FC..haha..tahniah race..lain kali kita setting lain..hehe..kira team aku plak la jadi home..

    ReplyDelete