Wednesday, August 25, 2010

Salam 15 Ramadhan

Salam ramadhan buat semua player yg berpuasa!

Lama x update blog ni sejak JBM dah ada page kat FB.
Dan lama juge JBM x mencatat kemenangan, juge sejak ada FB.
Aku rasa nak kena update semula blog baru JBM bleh menang kot? wakakakaka...

Sempena ramadhan yg mulia ini, aku ucapkan selamat berpuasa semuanya... dan nak ucap selamat hari raya terus lah... hahahha... maaf zahir batin hahhahaha....

Moga JBM terus sukses!!
JBM Rocks!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete